Reklama

Představujeme Survivor 2024 soutěžící: ​Yenifer Cao 

Pavel Kovář
22.02.2024 12:46
Survivor 2024 Yenifer Cao
Foto: Archiv Voyo

Ve světě reality show Survivor Česko a Slovensko 2024 se objevuje soutěžící, která je připravena otřást pravidly hry. Yenifer Cao, charismatická influencerka, herečka a učitelka jógy, je členkou VIP kmene Titánů, zářícího v červených barvách. Tato 30letá soutěžící s vietnamskými kořeny, která považuje Česko za svůj domov, není ve světě televizních show žádnou nováčkem. Objevila se v seriálu Boží mlýny, Případy 1. oddělení, reality show Zlatá mládež a dokonce i v kuchařské soutěži MasterChef.

Reklama
Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Odhodlání a strategie

Yenifer přiznává, že její roztomilý vzhled může být klamavý. „Vypadám roztomile, ale málo lidí zná mou druhou stránku,“ říká s tím, že se nebojí použít manipulaci, aby dosáhla svých cílů. Její strategie přežití? Být sama sebou. Yenifer věří, že přátelství a čestnost jsou klíčové pro vzájemný respekt mezi soutěžícími, což naznačuje její přístup k hře založený na vzájemné úctě a loajalitě.

Osobní cesta a motivace

Přestože Yenifer v minulosti prožila několik životních výzev, včetně dočasného odstěhování ze země, aby lépe poznala sama sebe, její účast v Survivoru symbolizuje nový začátek a touhu po výzvách. „Měla jsem hodně monotónní život a zapomněla jsem, jaké to je postavit se výzvám a něčeho dosáhnout,“ reflektuje nad svou motivací k účasti. Tato zkušenost je pro ni o mnohem více než jen o výhře; je to cesta sebepoznání a osobního růstu.

Reklama

Vztah k přírodě a výzvám

Jako vášnivá jogínka a vegetariánka má Yenifer k přírodě blízký vztah, což bude její velkou výhodou při plnění fyzicky náročných úkolů v nehostinném prostředí Survivoru. Přestože prozradila, že jí bude v soutěži nejvíce chybět rodina, pejsek a pohodlí domova, je plně odhodlaná postavit se všem výzvám, které Survivor přinese.

Yenifer Cao je soutěžící, která slibuje, že v Survivoru 2024 nezůstane nepovšimnuta. Její kombinace síly, strategie a osobního kouzla ji činí jednou z nejsledovanějších účastnic letošní série. Sledujte její cestu v Survivoru na Voyo a TV Nova a objevte, zda její odvaha, odhodlání a taktika přežití ji dovedou až k vítězství.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. a na obrazovkách TV Nova od 5.3. Nezapomeňte se také podívat na další soutěžící soutěžící Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: TV Nova, Voyo, CSFD

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu