Reklama

Představujeme Survivor 2024 soutěžící: Ivana Jirešová

Pavel Kovář
22.02.2024 13:38
Survivor 2024 Ivana Jirešová
Foto: Archiv Voyo

V srdci divoké přírody a výzev reality show Survivor Česko a Slovensko 2024 se objevuje Ivana Jirešová, zkušená herečka známá z mnoha českých seriálů a divadelních scén. Tato 47letá rodilá Písečanka, absolventka hudebně-dramatického oboru Pražské konzervatoře, je pro mnohé diváky obličejem temperamentní barmanky Lucie z Ordinace v růžové zahradě, role, kterou si zahrála od prvního dílu v roce 2005.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Od jeviště k Survivoru

Ivana se však neomezila pouze na seriálové role. Její talent ji zavedl i do zábavné show Tvoje tvář má známý hlas a na prkna, která znamenají svět, v muzikálech jako Mýdlový princ a Robinson Crusoe a v činohrách jako Zabiják Joe a Splašené nůžky. Jirešová se také věnuje józe a zdravému životnímu stylu, což jí dodává nejen fyzickou, ale i psychickou sílu.

Přístup k soutěži

Svoji účast v Survivoru vnímá jako příležitost k osobnímu růstu. “Život mi posílá příležitosti, které mají smysl,” říká Ivana, která se chce vyzkoušet v drsných podmínkách a zjistit, jak obstojí. Jako člověk, který si nedokáže skrývat emoce, přiznává obavy z sociálního aspektu hry. Její strategie přežití? Přímá hra. Ivana věří v upřímnost a otevřenost ve vztazích, i když si je vědoma, že v Survivoru někdy musí být pravda odkryta s opatrností.

Éterická duše s pevnou vůlí

Na první pohled může Ivana působit jako éterická duše, ale pod tímto vnějškem se skrývá silná vůle a odhodlání. Její schopnost dobíjet energii spaním a pravidelné cvičení jógy jí dodávají pružnost a výdrž, které se mohou v některých soutěžních hrách ukázat jako klíčové.

Ivana Jirešová je soutěžící, která do Survivoru přináší nejen bohaté umělecké zázemí, ale i hlubokou osobní integritu. S nadějí, že se jí podaří překonat sociální výzvy a vyhnout se notorickým lhářům a intrikám, se těší, jak ji tato zkušenost posílí. A pokud vyhraje? Její cíl je jasný: doplatit hypotéku. Ivana Jirešová je připravena ukázat, že i křehká duše může v divočině Survivoru obstát s grácií.

Survivor Česko a Slovensko

Sledujte Survivor Česko a Slovensko online

Sledujte Survivor 2024 online na Voyo už od 27.2. a na obrazovkách TV Nova od 5.3. Nezapomeňte se také podívat na další soutěžící soutěžící Survivor Česko & Slovensko 2024.

Zdroj: TV Nova, Voyo, CSFD

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu