Reklama

Sledujte novou řadu seriálu ULICE už nyní: Co vás čeká v 19. sézóně?

Pavel Kovář
08.08.2023 19:44
19. řada seriálu Ulice
Foto: Archiv TV Nova

Po krátké prázdninové pauze se fanoušci seriálu „Ulice“ mohou těšit na nové epizody, které již nyní mohou exkluzivně sledovat na platformě Voyo. Nová sezona přináší mnoho novinek a zvratů, které diváky určitě nezklamou.

Reklama
Ulice

Sledujte Ulice online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Hvězdné posily a čerstvé tváře na obrazovce

V nové sézóně seriálu Ulice se můžeme těšit na řadu nových postav a návrat některých oblíbených tváří. Jedním z nejočekávanějších přírůstků je Lucie Vondráčková v roli Soňi Čechové, nové zástupkyně ředitelky školy. Dále se můžeme těšit na Adélu Gondíkovou v roli Hany Šmýdové, která připomene Evženovi jejich temnou minulost.

Očekávané návraty

Do seriálu se vrací několik známých postav, které určitě rozvíří vody. Mezi ně patří například Márova osudová láska Monika Farská či Magdina první velká láska Eddie Rambousek.

Reklama

Záhady, otázky a komplikace

Nová řada přinese řadu otázek a záhad. Především se můžeme těšit na to, zda se potvrdí, že stará láska nerezaví, a jak reagují stávající postavy na návraty svých bývalých partnerů.

Nové vzrušující děje

Očekávají nás pestré a nabité děje. Od dramatických zvratů, přes humorné okamžiky, až po nové milostné příběhy. A jak už je u Ulice zvykem, nebudou chybět ani humorné nadsázky.

Věčný boj s láskou

Láska bude hrát klíčovou roli v této sézóně. Nové milostné příběhy, jalovost, zklamání, ale také šťastné chvíle nás čekají v nových epizodách.

Nenechte si ujít novou řadu!

Nová řada seriálu Ulice přináší vše, co fanoušci milují – napětí, humor, láska a skvělé herecké výkony. Sledujte nové díly dříve než v TV už od 7.8.2023 exkluzivně na Voyo a buďte o krok napřed před všemi ostatními!

Reklama
Ulice

Sledujte Ulice online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu