Reklama

Táta v nesnázích od 9. září na TV Nova!

Táta v nesnázích
Foto: Archiv TV Nova

Nový seriál Táta v nesnázích uvidí diváci TV Nova už od 9. září. Petr, rozvedený správce bazénu, se po letech věnovaných péči o dcery, snaží opět najít lásku.

Reklama
Táta v nesnázích

Sledujte Táta v nesnázích online

Najde Táta v nesnázích svou vytouženou lásku?

Nový komediální seriál TV Nova Táta v nesnázích nechá nahlédnout diváky pod pokličku života rozvedeného správce bazénu Petra, který většinu svého života věnoval výchově svých tří dcer. A protože rodinné povinnosti dají jednomu chlapovi pořádně zabrat, vzdal se slibné kariéry úspěšného plavce i svého soukromého života. Jenže teď, když už jsou dcery velké, má Petr čas se věnovat sám sobě.

Ženy Petrova života

Ačkoliv je Petr Hora (Martin Pechlát) po většinu života sám, celý život je obklopen ženami. Kromě dcer ho ovlivňují ještě dvě ženy. Jednou z nich je exmanželka Kateřina (Jitka Schneiderová). A tou druhou je Dorka (Petra Hřebíčková), která se mu dostane pořádně pod kůži.

Jaká bude Kateřina?

Jitka Schneiderová o své roli Kateřiny říká: „Kateřina je svá a nad věcí. Ve svém oboru je úspěšná, navíc je vtipná. A také je milující mámou, i když se to na začátku nemusí zdát. Ve svém životě prožívá běžné situace ženy, která má tři dospělé dcery. Svého exmanžela má ráda a za hodně věcí si ho váží. Ale také má ráda svůj život. Nerada prožívá emoce a dramata, o kterých ví, že je neovlivní. Táta v nesnázích má rodinný příběh, ve kterém každý divák najde to své. Je to vtipný, svěží a dobře herecky obsazený seriál!“

Reklama

Co o své postavě prozradí Dorka?

Petra Hřebíčková o své postavě Dorky říká: „ Každý herec si ve své postavě najde to své a dává do ní kus sebe. Ve všem, co Dorka dělá, je stonásobek mě. Když se směju, Dorka se směje mnohem víc nahlas. Když si dám deci vína, ona si dá láhev vína. Dorka je zkrátka oproti mně více bezprostřední. Roli jsem si hodně užila, protože co si v běžném životě nedovolím, tady jsem mohla.“

Změna je život

„Petr Hora se musel vzdát kvůli péči o své tři dcery kariéry úspěšného plavce, ale u vody zůstal. Pracuje jako správce bazénu. A právě teď cítí, že je na čase, aby svůj život začal opět žít naplno. Petr zvládne a vydrží snad úplně všechno. Všechno vyřeší, všem pomůže. Je přísný, ale milující zároveň. O své dcery má strach a je vždy nablízku, když je potřeba,“ dodává Martin Pechlát.

Už brzy na obrazovkách TV Nova!

Nový seriál Táta v nesnázích startuje na Nově už 9. září. Diváci Voyo mohou první díly shlédnout už 2. září. Diváci uvidí hned dvě epizody za sebou. V seriálu uvidíte také Veroniku Divišovou, Štěpánku Fingerhutovou a Agátu Kryštůfkovou – Alex, Lauru a Viky, které se rozhodly žít a budovat své vlastní životy.

Táta v nesnázích

Sledujte Táta v nesnázích online

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu