Reklama

TOP filmy online na Voyo na 27. týden

Pavel Kovář
05.07.2023 12:15
TOP 10 na Voyo

Přinášíme vám žebříček TOP 10 filmů na Voyo na tento týden, ze kterého si vybere opravdu každý. Na platformě Voyo.cz se každý týden objevuje široká škála filmů z různých žánrů a zemí původu. Tento týden se můžete těšit na skvělá dramata, komedie, animované filmy a mnoho dalšího. Připravte se na vzrušující dobrodružství, romantiku i napínavé akční scény. Pokud máte rádi filmy a seriály, Voyo je pro vás ideálním místem k objevování nových titulů.

Reklama

1. Planeta nezadaných

Planeta nezadaných je komediálně-romantický film z roku 2016. Hlavním protagonistou je populární moderátor Tomek, který se nečekaně setká s nesmělou učitelkou hudby Aniou na internetové seznamce pro nezadané. Tomek okamžitě přijde s nápadem využít Aniu ve své talkshow jako zdroj inspirace. Pořad zaznamená obrovský úspěch, ale Tomek potřebuje od Anie další nápady. Film je plný humorných a romantických momentů a hlavní role ztvárnili Maciej Stuhr a Agnieszka Wiedlocha. „Planeta nezadaných“ je původem z Polska a režie se ujal Mitja Okorn.

Planeta nezadaných

Sledujte Planeta nezadaných online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

2. Hany

Film „Hany“ je české drama z roku 2014. Příběh se zaměřuje na několik postav, jejichž osudy se vzájemně proplétají. Jiří se živí prodejem drog, a slečna se nemůže rozejít s dlouholetým partnerem, protože je příliš hodný. Básník zase žije ve své romantické iluzi a starostlivé matky a snaživí otcové bojují s vlastními výzvami. Všechny tyto postavy jsou nakonec konfrontovány s násilnou pouliční vzpourou. Ve filmu se objevují herci jako Jiří Kocman, Jitka Schneiderová a Hana Vagnerová. Režie se ujal Michal Samir a film je původem z České republiky.

Reklama
Hany

Sledujte Hany online

3. Princezna rebelka

„Princezna rebelka“ je animovaný dobrodružný film z roku 2021. Příběh se točí kolem mladé sirotky jménem Mia, která žije ve středověkém městě Misty Rock. Jednoho dne krutý regent Tristan prokleje následníka trůnu Rolanda a promění ho v bytost, která je napůl kuřetem a napůl kočkou. Mia se společně s nemotorným strážcem Graubartem vydává na nebezpečnou cestu, aby našla protijed a zachránila Rolanda a celé království. Během svého dobrodružství se setkávají s různými postavami a čelí mnoha výzvám. Film je plný napětí, dobrodružství a magie. „Princezna rebelka“ je původem z Francie a můžete si ho vychutnat v českém jazyce.

Princezna rebelka

Sledujte Princezna rebelka online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

4. Párty Hárder: Summer Massacre

„Párty Hárder: Summer Massacre“ je česká komedie z roku 2022. Film se zaměřuje na partu kamarádů, kteří se vracejí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč. Po předchozích událostech doufají, že si užijí nezapomenutelné léto plné mejdanů, hudby a nezávazného sexu. Slibují si životní zážitek a prázdninovou radost. Nicméně, budou muset čelit různým překážkám a otázkám, zda jejich očekávání splní nebo zda se budou muset vypořádat s ponížením a nechtěným celibátem. Ve filmu si zahrají Jiří Bohatý, Adam Ernest, Radim Neuvirt a další. Režii filmu zastřešil Martin Pohl a jedná se o českou filmovou produkci.

Párty Hárder: Summer Massacre

Sledujte Párty Hárder: Summer Massacre online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

5. Velké dobrodružství malé pandy

„Velké dobrodružství malé pandy“ je animovaný dobrodružný film z roku 2019. Příběh sleduje velkého hnědého medvěda Brum-Bruma, který žije spokojený život, dokud mu omylem popletený čáp nedoručí zvláštní zásilku – malou pandu. I když je malá panda roztomilá, hodně pláče a nezapadá do Brum-Brumova lesa. Brum-Brum se rozhodne s pomocí svých kamarádů, jako je tygr s poetickou duší, bojácný vlk a pelikán s velkým srdcem, najít pandě správný domov. Společně se vydávají na dobrodružnou cestu plnou překážek a objevují, co skutečně znamená rodina a přátelství. „Velké dobrodružství malé pandy“ je původem z Ruska/USA a můžete si ho vychutnat v českém jazyce.

Reklama
Velké dobrodružství malé pandy

Sledujte Velké dobrodružství malé pandy online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

6. Největší dar

„Největší dar“ je česká pohádková filmová produkce z roku 2022. Příběh se odehrává ve svérázné valašské vesnici, kde se prolínají osudy obyvatel s prastarými slovanskými bohy, jako je Perun, Radegast nebo Černobog. Hlavní dějovou linkou je souboj bohyně zimy Moreny, která odmítá předat žezlo nad světem jarní Vesně. Lidé a bohové musí spojit síly a společně se pokusit obnovit rovnováhu. Film nabízí bohatou dávku kouzel, pohádkové atmosféry a setkání s legendárními božstvy. „Největší dar“ je českým filmovým projektem a je namluven v českém jazyce.

Největší dar

Sledujte Největší dar online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

7. Dům

„Dům“ je české drama z roku 2011. Film vypráví intimní příběh otce a dcery, který se zaměřuje na lásku, střet snů mezi generacemi, neustálou touhu po svobodě a ideál dokonalé rodiny. Hlavní role ztvárnili Miroslav Krobot a Judit Bárdos. Děj filmu nás vtahuje do jejich světa, plného emocí, konfliktů a snahy o porozumění. „Dům“ je koprodukční film mezi Českou republikou a Slovenskem, a je namluven v českém jazyce.

Dům

Sledujte Dům online

8. Párty Hárd

„Párty Hárd“ je česká komedie z roku 2019. Film se zaměřuje na tři spolužáky, kteří se snaží uspořádat nejlepší party vůbec, aby zaujali své vysněné dívky. Je to černá teenage komedie plná situací, ve kterých se snaží překonat brutální šikanu. Hlavní role ztvárnili Adam Ernest, Jiří Bohatý, Jakub Kalián a Radim Neuvirt. Režie se ujal Martin Pohl. „Párty Hárd“ je český film namluvený v českém jazyce.

Reklama
Párty Hárd

Sledujte Párty Hárd online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

9. Zabiják proti své vůli

„Zabiják proti své vůli“ je český akční komediální film z roku 2019. Hlavní postavou je Miles Lee Harris (Daniel Radcliffe), který je obyčejným nýmandem pracujícím na psaní kódů pro počítačové hry pro děti. Jeho život se obrátí naruby poté, co narazí na nelegální zločineckou organizaci, která pořádá zápasy na život a na smrt. Miles se brzy ocitne uprostřed tohoto nebezpečného světa, když je donucen bojovat proti své vůli. Film nabízí akční scény, komediální prvky a nečekané zvraty. Mezi dalšími herci se ve filmu objevují Samara Weaving, Ned Dennehy a Rhys Darby. „Zabiják proti své vůli“ je koprodukční film mezi Velkou Británií, Novým Zélandem a Německem, a je namluvený v českém jazyce.

Zabiják proti své vůli

Sledujte Zabiják proti své vůli online

Reklama
Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

10. Po čem muži touží 2

„Po čem muži touží 2“ je česká komedie z roku 2021. Příběh se zaměřuje na Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku a specialistku na partnerské vztahy, která prochází obtížným obdobím. Její rady pro klienty se zdají míjet účinkem, ztrácá nájemní smlouvu na svou ordinaci a přistihne svého přítele při nevěře. Irena se rozhodne vyrazit na víno s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) a opilá podnikne kroky, které ji zavedou do nečekaných situací. Film je plný komediálních situací, humorných dialogů a postav plných životních trablech. Vedle Anny Polívkové a Terezy Kostkové se ve filmu objevují také Jiří Langmajer, Marek Taclík a Leoš Noha. Režie se ujal Rudolf Havlík. „Po čem muži touží 2“ je český film namluvený v českém jazyce.

Po čem muži touží 2

Sledujte Po čem muži touží 2 online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu