Reklama

Zápas legend Litvínov online: Sledujte nezapomenutelný hokejový zážitek živě!

Pavel Kovář
17.08.2023 15:14
Zdroj: Youtube.com

Litvínov, malebné město v severních Čechách, je známé svou bohatou hokejovou historií. V sobotu 19. srpna 2023 se zde od 18:00 odehraje další kapitola, když místní zimní stadion Ivana Hlinky ožije v rámci Zápasu legend. Tento exhibiční zápas přiláká hokejové fanoušky z celého kraje a nabídne jim nezapomenutelný zážitek plný vzpomínek, emocí a skvělého hokeje.

Reklama

Reklama

Historie a pozadí zápasu

Po úspěšném zápase na Slovensku a následném vyprodaném klání v O2 areně, kde se střetly týmy zlatých kluků z Čech a Slovenska, bylo rozhodnuto pokračovat v tradici a přinést další hokejový svátek do Litvínova. Hlavními postavami, které stojí za organizací tohoto zápasu, jsou bývalý útočník Robert Reichel spolu s koučem Slavomírem Lenerem. Oba mají k Litvínovu hluboký vztah a chtějí přinést fanouškům nejen skvělý hokej, ale také vzpomínky na zlaté časy českého hokeje.

Co fanoušci mohou očekávat?

Zápas legend v Litvínově bude skutečným hokejovým svátkem. Výběr výrazných postav minulých let se střetne s hráči, kteří jsou odchovanci severočeského klubu, hráli za něj nebo dokonce pochází z tohoto regionu. Fanoušci se mohou těšit na návrat svých oblíbených hráčů a zároveň podpořit dobrou věc, protože zápas má také charitativní charakter.

Hvězdy na ledě

Mezi hráči, kteří se zúčastní tohoto zápasu, nebudou chybět ani skutečné hokejové hvězdy. Jméno, které určitě zaujme mnoho fanoušků, je Pastrňák. Tento talentovaný hráč je známý svými skvělými výkony a jeho účast na zápase je pro mnohé velkým lákadlem.

Reklama

Sledujte zápas online

Pro ty, kteří se z jakéhokoli důvodu nemohou zápasu zúčastnit osobně, je tu skvělá zpráva. Zápas legend Litvínov bude vysílán online na Nova Sport 1 a Voyo v sobotu 19.8.2023 od 17:30. Díky tomu si tak můžete vychutnat tento hokejový zážitek z pohodlí svého domova.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a buďte svědky historického hokejového zápasu, který přinese mnoho vzpomínek, emocí a skvělých sportovních výkonů.

Reklama

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu