Reklama

Co nového vás čeká na Voyo.cz? Film pro milovníky komedií i animovaný seriál pro dívky

Jana Fojtíková
13.09.2023 18:58
Foto: Archiv TV Nova

Americký Netflix byl předobrazem české placené VOD služby Voyo.cz, která je projektem televizní stanice Nova. Stejně jako on si získala spoustu diváků, jimž nabízí filmy, seriály a online pořady nejen z produkce TV Nova. Většina z uváděných titulů je česká, a co je také důležité – prostřednictvím Voyo je možné pořady sledovat o týden dříve, než jsou uváděné v televizi. Jejich nabídka se neustále obměňuje a doplňuje novinkami. Co zde zhlédnete v nejbližší době?

Reklama

Příznivci komedií se mohou těšit na Život pro samouky

Jako scenáristka a režisérka je pod filmovou komedií Život pro samouky podepsána Jitka Rudolfová. Inspirovat se nechala knižní předlohou Barbory Šťastné. Romantická oddechovka v sobě nese punc emancipace, jejíž nositelkou je hlavní postava v podání herečky Jany Plodkové. Ve snímku vyniká její komediální talent, když se na prahu čtyřicítky coby čerstvě rozvedená Klára s dvěma dětmi vrhá opět do víru života a seznamování.

Film si pravděpodobně nejvíce užijí divačky a zejména ty, které trápí podobný problém co ústřední postavu. V dalších rolích se objeví Barbora Seidlová, Zuzana Kronerová, Simona Babčáková, Jaroslav Plesl, David Švehlík nebo Václav Neužil ml.

Život pro samouky

Sledujte Život pro samouky online

Pro dospívající dívky tu je LEGO Friends: Nová kapitola

Mezi oblíbené dětské stavebnice patří ty od značky LEGO. Z malých plastových dílků je možné sestavit při troše fantazie opravdu cokoliv. LEGO Friends je primárně určené pro dívky. Na motivy této stavebnice byl natočený stejnojmenný televizní seriál, na jehož další díly se mladé dospívající divačky mohou podívat na Voyo.cz. V jednotlivých příbězích opět vystupují jejich oblíbené postavy – Andrea, Emma, Mia, Olivia a Stephanie, a to ve městečku Heartlike City.

Reklama
Foto: Pixabay.com

Pořad se začal vysílat už v roce 2012 a chvályhodné na něm jsou pozitivní vzory, které se snaží dospívajícím dívkám ukázat. Jsou to především hlavní hrdinky s velkým srdcem a silně vyvinutým citem pro přátelství, odpovědnost a individualitu. Kromě něho se v dílech objevují i sociální soupeření a další společenské problémy mladých.

Lego Friends: Nová kapitola

Sledujte Lego Friends: Nová kapitola online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu