Reklama

Slavné zpěvačky sdílejí své příběhy na Voyo

Foto: TMDB

Už dávno neplatí, že slavné zpěvačky by se od televize držely dál. Kdo se chce dozvědět více o osobním i pracovním životě svých oblíbenců, může vybírat z řady filmů. Stále vznikají nové, takže ať už preferujete českou či zahraniční hudební scénu, dřív nebo později najdete dokument na toto téma, který vás zaujme.

Reklama

Popová princezna

Jedním z nejslavnějších jmen hudební scény je Britney Spears. Proslavila se v útlém věku a díky své hudbě i životním lapáliím nejednou zkrášlila stránky bulvárů. Návrat do její minulosti představuje film Osvoboďte Britney Spears. Oproti tomu Britney Spears: Život pod dohledem zachycuje výhradně její nelehký vztah s otcem a opatrovníkem v jedné osobě.

Svého druhu pokračování představuje žhavá letošní novinka Britney Spears: Daň za svobodu. Ukazuje, co se dělo po zrušení opatrovnictví. Britney je v současnosti svou vlastní paní. Zůstává otázkou, nakolik to změnilo její život?

Osvoboďte Britney Spears

Sledujte Osvoboďte Britney Spears online

Česká sloka

Voyo dává nemalý prostor i českým zpěvákům, potažmo těm z našich sousedních zemí. Ve snímku Ewa Farna UMAMI livesession se tak například podíváte do zákulisí práce této mladé česko-polské zpěvačky. Dokazuje, že tvorba nové desky má do jednoduché daleko.

Reklama

Status legendy si již stačila získat Lucie Bílá. V dokumentu Lucie Bílá: Život je zebra z roku 2000 oblíbená zpěvačka předkládá divákům náhled do dvou let své kariéry i soukromí.

Nelehký život kvůli komunistickému režimu vedla Marta Kubišová, jak dokládá film Magický hlas rebelky. Ani to jí nezabránilo ve vytvoření hudby, která dodnes oslovuje široké publikum. K minulosti se do určité míry obrací rovněž film Nedělej Zagorku! Všichni milovníci Hany Zagorové, kteří chtějí vědět více o jejím životě, si přijdou na své.

Magický hlas rebelky

Sledujte Magický hlas rebelky online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Nedělej Zagorku!

Sledujte Nedělej Zagorku! online

Fiktivní zpěváci, skutečné hlasy

Speciální kategorii tvoří filmy, které sice předkládají fiktivní příběh, ale objevily se v nich skutečné zpěvačky. Již zmíněná Hana Zagorová si zahrála ve filmu Trhák (1980). V dnes již klasické pohádce Šíleně smutná princezna (1968) pěla Helena Vondráčková. A do třetice všeho dobrého si zaslouží vypíchnout další klasika, Noc na Karlštejně (1973). V tomto filmu jsme sice Helenu Vondráčkovou neviděli osobně, ale propůjčila svůj hlas představitelce Elišky Pomořanské, Janě Brejchové.

Trhák

Sledujte Trhák online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama
Šíleně smutná princezna

Sledujte Šíleně smutná princezna online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Noc na Karlštejně

Sledujte Noc na Karlštejně online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu