Reklama

České komedie na Voyo.cz, které by vám neměly uniknout

Jana Fojtíková
24.09.2023 20:58
Foto: Archiv TV Nova

Sledování filmů patří k příjemným odpočinkovým aktivitám. Přichystáte si k tomu něco dobrého na pití i na zub, pohodlně se usadíte do sedací soupravy a můžete se začít dívat. Jestliže nevezmete zavděk tím, co právě vysílá některý televizní program, pak možná film zhlédnete na VOD službě. Co nabízí Voyo.cz pro vaše pobavení?

Reklama

Český divák se rád baví

Na komedie je současná česká filmová tvorba poměrně bohatá. Autoři scénářů si často jako inspiraci berou knižní předlohu, jak je tomu například u filmů Bábovky či Poslední aristokratka, které také můžete vidět na Voyo.cz. Čtenáři těchto knížek pak mohou srovnávat, jak se tvůrcům podařilo knižní myšlenku přetavit do filmové podoby. Nejsou to ale jen tyto zmíněné komedie, které Voyo.cz má k dispozici. Na co jiného se můžete těšit?

Buď chlap!

V roce 2023 byla do kin uvedena dobrodružná komedie Buď chlap! Režiséra a scénáristy v jedné osobě Michala Samira. Děj vypráví o téměř čtyřicátníkovi Pavlovi v podání Jakuba Prachaře, který si spokojeně bydlí v mamahotelu, aniž by měl potřebu něco na svém životě měnit. To přijde až se seznámením se s atraktivní Terezou (Tereza Ramba), svou dětskou láskou. Kvůli ní se rozhodne podstoupit účast na výcvikovém táboře v Tatrách, aby se z něho stal opravdový chlap. Jak se mu to povede, se můžete podívat na Voyo.cz.

BUĎ CHLAP!

Sledujte BUĎ CHLAP! online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Reklama

Zbožňovaný

V roce 2021 natočil režisér Petr Kolečko komedii Zbožnovaný a do titulní role čerstvě penzionovaného lékaře obsadil Jiřího Bartošku. Jeho ženu si s chutí zahrála Zuzana Kronerová, která se jako Olga už nemůže dočkat, až bude svého manžela opečovávat. Ne jinak je tomu u jeho vnučky Anety, pro niž je její zbožňovaný děda velikým vzorem. Jenže ouha – penzista Zdeněk má tajemství, a to dlouhodobou milenku Danu v podání Ivany Chýlkové, která doufá, že na ni bude mít konečně více času. Drama je rozehráno a jak to všechno dopadne?

Zbožňovaný

Sledujte Zbožňovaný online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Přání k narozeninám

Bláznivá komedie Přání k narozeninám (2022) zpracovává oblíbené téma záměny osob. Petr by letos rád oslavil narozeniny svého přítele Karla, který je ale má shodou okolností ve stejný den jako jeho matka. A ta je zvyklá každoročně uspořádat velkolepou oslavu pro celou rodinu. Nejinak by tomu mělo být i nyní, jenže Petr se vymluví na nemoc, aby se matčiných narozenin nemusel účastnit. Navíc Karel je jeho tajemstvím a rodina o něm nic neví.

Reklama
Přání k narozeninám

Sledujte Přání k narozeninám online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Jaké však zažije Petr překvapení, když se najednou u dveří zjeví nejen jeho matka Líba, ale prakticky celá rodina. Z přítele Karla je jen obyčejný kolega z práce a jeho sestra Veronika pro změnu jeho přítelkyní. A jízda na horské dráze může začít. Herecké obsazení tohoto filmu je velmi slibné – Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Veronika Khek Kubařová, Tomáš Klus, Jaroslav Plesl či Simona Babčáková. Na scénáři spolupravala Marta Ferencová, která také film režírovala.

Reklama
Reklama
Reklama
Zavřít reklamu