Reklama

Filmy na Voyo, v nichž v hlavních rolích účinkují ženy

Jana Fojtíková
08.10.2023 19:34
Foto archiv Voyo.cz

Video platforma Voyo nabízí divákům filmy a seriály různých žánrů. Výjimkou nejsou ani ty, které jsou určené především dámskému publiku vzhledem k tomu, že zde v hlavní roli uvidíte hrát ženy. Na které snímky se můžete těšit?

Reklama

Dámský klub

V roce 2018 natočil režisér Bill Holderman romantickou komedii Dámský klub, která se v původním znění jmenuje Book Club neboli Knižní klub. Tento název více vystihuje podstatu snímku. Vypráví totiž o čtveřici kamarádek, které v rámci svého dámského klubu, jenž navštěvují již přes čtyřicet let, přečetly knižní bestseller Padesát odstínů šedi. Na jeho základě pak postupně začaly měnit svůj názor na vlastní partnerské vztahy. V hlavních rolích uvidíte Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen a Mary Steenburgen.

Dámský klub

Sledujte Dámský klub online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Colette: Příběh vášně

Pro příznivce filmů v historickém hávu Voyo.cz připravila americký snímek Colette: Příběh vášně, jenž vypráví příběh talentované francouzské spisovatelky Sidonie-Gabrielle Colette. Tu si s chutí zahrála Keira Knightley. V roli jejího manžela Willyho uvidíte Dominica Westa. Děj vás zavede do prostředí zářivých salónů v Paříži, kde se konají večírky zdejší smetánky.

Reklama
Colette: Příběh vášně

Sledujte Colette: Příběh vášně online

Voyo Sledovat online

TIP: Získejte Voyo na 7 dní zdarma, návod na registraci zde.

Jak být dobrou ženou

Scénář k filmu Jak být dobrou ženou napsal kupodivu muž. Francouzský snímek z roku 2020 nabízí skvělé narážky na ženské stereotypy a vtipné nuance, jež pochopí nejspíš hlavně ženy. Jeho děj je zasazený do poklidného francouzského venkova 60. let minulého století. Vypráví o manželích Paulette a Robertovi, kteří provozují speciální soukromou školu pro dívky, v níž se učí, jak být dokonalou manželkou připravenou oddaně sloužit svému muži. Jak to ale už v životě bývá, vše se mění. Tedy i postoje dívek, které stále více pokukují po osobní nezávislosti, svobodě a po upřednostňování svých vlastních názorů a tužeb.

Slečna nebezpečná

Sledujte Slečna nebezpečná online

Reklama

Slečna nebezpečná

Americká kriminální komedie Slečna nebezpečná byla natočená již v roce 2011 podle románu Janet Evanovich „One for the Money“. Takto ostatně zní i originální název filmu, který vypráví o poněkud ztřeštěné Stephanie Plumové (v podání Katherine Heigl), které se zrovna v životě moc nedaří. Ztratila práci a má i zlomené srdce. Proto přijme nabídku, aby se stala agentkou vymahače kauce. To ovšem netuší, že jejím první případem se stane její středoškolská láska, Joe Morelli (Jason O´Mara), bývalý policista obviněný z vraždy.

Reklama
Reklama
Zavřít reklamu